Učenicima završnih razreda RCK predstavljeni budući poslodavci

Danas je u Hotelu Academia u Zagrebu održan Sajam poslova u zdravstvu na kojem su se učenicima završnih razreda Regionalnog centra kompetentnosti Mlinarska predstavili njihovi potencijalni budući poslodavci – Poliklinika Bagatin, Lječilište Veli Lošinj, Ljekarne Prima Pharme, Dom za starije Sveti Josip, Dom za starije i nemoćne osobe “Kuća Sv. Franje”, Adria Dental Grupa, Medika i Specijalna bolnica Sveta Katarina. Sajam je u prisutnosti više od 300 posjetitelja i izlagača otvorila ravnateljica Regionalnog centra kompetentnosti, doktorica Asja Jelaković.

Tijekom sajma održano je i motivacijsko predavanje prof. dr. sc. Dragana Primorca pod nazivom „Nema mjesta za male snove“. Profesor Primorac okupljenim je učenicima između ostalog poručio: „Nitko vam ne može i ne smije ukrasti vaše snove. Riskirajte i ne bojte se jer uplašenog čovjeka živcira svaki zvuk. Najbolji način da predvidite budućnost je da je sami kreirate”.

Sajam poslova održan je kao dio ciklusa aktivnosti kojima se obilježava 100 godina Škole za medicinske sestre Mlinarska, a u pripremi događaja sudjelovale su sve sastavnice Regionalnog centra kompetentnosti.